( 06 ) 441 97 859 paulien@voedingenwelzijn.nl

Praktijk Voeding & Welzijn

 

Mijn naam is Paulien Woortman, gediplomeerd voedingsdeskundige in de complementaire geneeskunde met een passie voor voeding en gezondheid.
Na de geboorte van mijn zoon worstelde ik met verschillende gezondheidsklachten. Ik zag ook om me heen de ongezonde levensstijl van mensen en de daarbij horende klachten. Ik ben mij gaan verdiepen in voeding en de rol die voeding speelt bij onze gezondheid. Dit was voor mij de reden om het roer om te gooien en het diploma Voedingsdeskundige te behalen.

Mijn Visie

Voeding is de basis van hoe lekker je in je vel zit en hoe je je voelt. Ons voedingspatroon is in de loop der jaren veranderd en ons voedsel wordt bewerkt met bestrijdingsmiddelen, geraffineerde suikers, kunstmatige toevoegingen en transvetten. De winkels liggen vol voedingsmiddelen met weinig tot geen essentiële voedingsstoffen. Uit dit grote aanbod verkeerde voeding maken mensen snel verkeerde voedingskeuzes. Dit kan  uiteindelijk leiden tot gezondheidsklachten en zelfs tot ziekte. Denk bijvoorbeeld aan overgewicht, diabetes 2 , hoog cholesterol, bloedsuikerschommelingen, maag/darm problemen, hoge bloeddruk, burn-out klachten en voedingsallergieën.

De Kracht van voeding

Alles wat je in de natuur vindt is heilzaam voor je lichaam en heeft zelfs een genezende werking. Als voedingsdeskundige is dit mijn uitgangspunt. Door te kiezen voor natuurlijke producten weet je dat er de juiste voedingswaarde in zit. Tevens worden we ons meer bewust van de effecten op het milieu.

Mijn Doel

Samen verhelpen we jouw gezondheidsklachten en zorgen ervoor dat jij je energieker voelt. Dit bereiken we d.m.v. bewuste voedingskeuzes, op een andere manier bewegen en aangeleerde gewoontes aan te passen en/of  te veranderen. Dit integreer je in jouw levensstijl, zodat je blijvend resultaat hebt en niet terugvalt in oude gewoonten.

 

Want wie wil nou niet gezond en gelukkig oud worden!

Scholing

Praktijk Voeding & Welzijn blijft up-to-date door het volgen van bij- en nascholing:
 2018 opleiding Voedingsdeskundige gevolgd en afgerond.
 2019 cursus Orthomoleculaire Voedingsleer en suppletie gevolgd en afgerond.

06 441 97 859

Interessante Links

Recepten