( 06 ) 441 97 859 paulien@voedingenwelzijn.nl

 Ingrediënten voor 2 pers.

1 grote zoete aardappel
200 gram kipfilet
1 bakje zeekraal ( 80gr )
1 handje verse bieslook
1 grote wortel
1 el suikervrije mayonaise
1 el olijfolie
Een tl kokosolie om in te bakken
Flinke snuf paprikapoeder
Een snuf Himalaya zout
Snufje witte peper

 

Schil de zoete aardappel en wortel met een dunschiller.

Snij de kipfilet in stukjes en bak deze met  een beetje kokosolie in een pan. Kruid de kipfilet met  paprikapoeder, zout en peper.

Snij de zoete aardappel in blokjes en kook deze tot ze net gaar zijn, daarna af laten koelen.

Was de zeekraal en leg deze in gekookt water en laat dit nog 2 minuten op zacht vuur staan. Daarna afgieten en samen met de zoete aardappel en kipfilet in een diep bord leggen.

Rasp de wortel en snij de bieslook fijn. Doe deze bij de rest van de ingrediënten, samen met de mayonaise, olijfolie en meng het geheel door elkaar.

Voeg naar smaak nog wat kruiden toe!

Eet smakelijk!